Duurzame kerstgeschenken in de maak op boerderij de Buytenhof

Ook dit jaar werken zorggasten, vrijwilligers en medewerkers weer samen aan verschillende duurzame kerstgeschenken voor elk budget. Het zijn prachtige lokale cadeaus met een mooi maatschappelijk verhaal en weinig voedselkilometers.

Kerstgeschenken

De kerstgeschenken

Op boerderij de Buytenhof begint de geschenkenkoorts op gang te komen. Vrijwilligers halen de kistjes en producten op, de zorggasten zijn gestart met het afwegen en inpakken van talloze lekkernijen en lokale leveranciers zijn aan het werk gezet.

In de kerstgeschenken zit uiteraard Buytenhof fruitsappen, stoofperen, kerstkoekjes en jams. De pakketten zijn flexibel samen te stellen, zo kunnen er bijvoorbeeld ook andere producten uit de regio in. Denk aan; een flesje wijn, een boerenkaas, advocaatje of een heerlijke Opstroopwafel in.

Er kan ook gekozen worden om met het geschenk meerdere zorginstellingen te steunen. Koop bijvoorbeeld de beschilderde sapflessen van de zorggasten van Atelier Juffrouw Janssen. Of ga voor lekkernijen van de Bakkerswerkplaats en koekjes van de Koekfabriek.

Klanten over onze boeren geschenken: “Mooie verantwoorde pakketten die echt ‘op maat’ worden geleverd door een maatschappelijk betrokken bedrijf”

Kerstgeschenken

De Buytenhof

Wij kijken er naar uit om ook dit jaar vele mensen blij te maken met een (h)eerlijk en lokaal geschenk aan het einde van het jaar!
Meer informatie? Kijk op de Buytenhof of maak een afspraak om in de coronaproof showroom de mogelijkheden te bekijken.

Kerstgeschenken