Denk mee over de belevingsplekken in het Buijtenland van Rhoon

Op het Driepolderpunt aan de Schenkeldijk in Rhoon staat sinds deze zomer het vernieuwde landschapsschilderij ‘zicht op de polder’. Op de plek kun je als wandelaar of fietser genieten van het prachtige polderlandschap in het Buijtenland van Rhoon. Om het landschap voor recreanten meer beleefbaar te maken, wil de Gebiedscoöperatie Buijtenland van Rhoon meer van dit soort mooie ‘belevingsplekken realiseren, zoals in het streefbeeld is opgenomen. Wie leuke, goede of creatieve ideeën heeft voor zo’n belevingsplek kan meedenken op woensdag 30 november.

Buijtenland van Rhoon meedenkavond belevingsplekken

Vogelkijkhut, picknickplek en uitkijkpunt

Samen met de landschapsarchitect Peter Verkade, vertegenwoordigers van de Vereniging Vrienden Polders Albrandswaard (VVPA) en natuurvereniging De Carnisse Grienden zijn er al een aantal ideeën verzameld. Zo zijn er suggesties gedaan voor een vogelkijkhut, picknickplekken en uitkijkpunten. Op woensdagavond 30 november zullen de voorlopige schetsontwerpen van deze toekomstige belevingsplekken worden gepresenteerd. Het Buijtenland van Rhoon nodigt bewoners en geïnteresseerden uit om mee te denken over hoe het Buijtenland van Rhoon een nog aantrekkelijker landschap kan worden.

Aanmelden

De meedenkavond op 30 november is van 18.45 tot 21 uur in de Theeschenkerij van De Buytenhof, Rijsdijk 98, Rhoon. Aanmelden kan door een email te sturen naar info@buijtenland-van-rhoon.nl o.v.v. avond belevingsplekken 30 november.

belevingsplekken in het Buijtenland van Rhoon

Wil jij elke maand Buijtengewoon nieuws in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Streefbeeld Plus

Hoogstamboomgaard juli 2022 appels cider

Verkooppunten

Boerderijwinkel Buytenhof