Wij zoeken de kortste afstand tussen boer en bord

Onze landbouwproducten vinden gretig aftrek in de keukens van Rotterdam en omstreken.

RotterdamseOogst

In het voorjaar is het voor ons ‘aanpoten’ om de stad te laten eten wat het seizoen verschaft. Tuinbonen, aardbeien en de primeur aardappelen in de zomer, appels in het vroege najaar en kolen of spruitjes in de vroege winter. 

Probeer het zelf en stap eens een boerenerf op!
Een doosje eitjes, een zakje aardappelen, een maaltje spruiten: lekker voor straks.

In het Buijtenland is er volop ruimte voor gezonde teelt. De kringloop van het leven wordt bij ons volop gevierd. We maken spaarzaam gebruik van kunstmatige hulpmiddelen als gewasbescherming en kunstmest. Ieder jaar wat ons betreft een onsje minder! 

Zo herstelt het bodem- en waterleven zich vanzelf en wordt het op en rond de akker weer net zo ‘levendig’ als vroeger.