• Proef het Buijtenland van Rhoon

    Proef het Buijtenland van Rhoon

Seizoensproducten vers van het Buijtenland,
geteeld met aandacht voor de natuur.

Seizoensproducten

Alles wat je aandacht geeft, groeit. Dat hoef je de agrariërs van het Buijtenland van Rhoon niet te vertellen. Als vanzelfsprekend geven ze aandacht aan hun landbouwproducten én aan de natuur. Dit komt ten goede aan de kwaliteit van het voedsel, de schoonheid van het landschap en het leven van de dieren. Help de natuur groeien door producten te kopen van het Buijtenland van Rhoon. Een win-winsituatie.

 

Akkerbouw in balans met natuur

In het Buijtenland van Rhoon wordt gestreefd naar akkerbouw in balans met natuur. Natuurinclusief boeren wordt dat ook wel genoemd. De ambitie is om het landschap nog diverser te maken door meer ruimte te geven aan de natuur. Bijvoorbeeld door natuurlijke gewassenbescherming, de bezaaiing van akkerranden en ecologische bodemverzorging. Gezonde grond leidt tot gezonde producten, en een gezond bedrijf voor de boer. Dit is geen hogere wiskunde, maar gewoon gezond boerenverstand.

 

Van het Buijtenland op uw bord

Wilt u weten waar het eten op uw bord vandaan komt? In het Buijtenland van Rhoon kunt u met eigen ogen zien hoe de spruiten, andijvie en kolen groeien. Kijk, voel, ruik, hoor en proef hoe vers de producten zijn en neem ze meteen mee naar huis om er een heerlijk gerecht van te maken. Wellicht krijgt u zelfs tips mee om het product het beste tot zijn recht te laten komen op uw bord. Als u van de lokale boer koopt, helpt u bovendien de CO2-uitstoot door transport te reduceren.

Nieuwsgierig naar de oorsprong van het eten? Plan uw bezoek hier

Actueel

Rotterdamse Oogstmarkt

woensdag 6 september 2017

De Rotterdamse Oogstmarkt is een tweewekelijkse boerenmarkt. Een sfeervolle buurtmarkt waar het doen van de lokale boodschappen, gezellige ontmoetingen en de feestelijke picknick naadloos in elkaar overgaan. Dé plek voor superverse en smaakvolle producten, voor

Lees verder

Verkooppunten

Rotterdamse Oogst Markt, tweewekelijkse boerenmarkt
Noordplein, Rotterdam
Rotterdamseoogst.nl

Buytenhof, boerderijwinkel
Rijsdijk 98, 3161 EW Rhoon
www.debuytenhof.nl

A. Heezen, groenten en fruit
Essendijk 16, 3161 EE Rhoon

Thuiswinkel de Vossenburg
Korteweg 4, 3161 EL Rhoon
https://www.facebook.com/De-Vossenburg

Daarnaast kunt u, tijdens een bezoek aan het Buijtenland van Rhoon, bij diverse telers aan huis terecht.

Zakelijke verkoopkanalen

Wilt u onze producten verkopen of gebruiken in uw restaurant?
Dat kan via:

TotaalVERS
www.totaalvers.nl

Rechtstreex
www.rechtstreex.nl