Duurzame samenwerking verbouwing Vlakkenburg

Op 23 maart werd de intentieovereenkomst getekend tussen het Buijtenland van Rhoon en aannemersbedrijf Van Leeuwen. Naar verwachting kan na de bouwvak ’23 gestart worden met de renovatie/ verbouwing van met name het voorhuis van ‘De Vlakkenburg’, dat nu deels dienst doet als kantoor voor de gebiedscoöperatie. De oude boerderij wordt gerenoveerd tot tijdelijk multifunctioneel gebouw voor de gebiedscoöperatie.

Verbouwing Vlakkenburg

Duurzaam bouwen

Na een meervoudig onderhandse aanbesteding is Van Leeuwen uitgekozen om de renovatie/verbouwing uit te voeren, omdat zij veel ervaring en affiniteit hebben met ‘duurzaam bouwen’. Dat past goed bij het Streefbeeld van het Buijtenland van Rhoon. RoosRos Architecten begeleidt de verbouwing. Een mooi en uitdagend project voor alle partijen. Om de samenwerking te bevestigen kregen we een duurzame fles wijn uit Zeeland. Een goede start van een duurzaam project!

Verbouwing Vlakkenburg
Verbouwing Vlakkenburg

Wil jij elke maand Buijtengewoon nieuws in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Buijtenland van Rhoon

In het Buijtenland van Rhoon willen boeren, recreatieondernemers, natuurliefhebbers en verenigingen laten zien hoe het ánders kan. Landbouw met respect voor de natuur. Met aandacht voor eerlijk voedsel. Geteeld dichtbij de afzetmarkt.

Over de gebiedscoöperatie

streefbeeld Buijtenland van Rhoon

Natuurinclusieve landbouw

vlas