Circus Snor op de Buytenhof

Deze zomer komt Circus Snor met de nieuwe voorstelling “Fête Magnifique” naar boerderij de Buytenhof in Rhoon. Een vrolijke circusvoorstelling met artiesten uit heel Europa. In de pauze oefen je zelf met de circusmaterialen en spelletjes spelen. De voorstellingen zijn op dinsdag 16, woensdag 17 en donderdag 18 juli 2024 om 10.30 uur en 15.00 uur.

Circus Snor de Buytenhof

Voorstelling én Kinderkaravaan

Circus Snor reist met een prachtige circustent. Ook de klassieke circuswagens gaan mee en vermaak je je voorafgaand aan de voorstelling op de Kinderkaravaan. Er zijn verschillende circusmaterialen om mee te oefenen en kermisspelen voor jonge en oud.

De artiesten

Circus Snor is naast een circus met professionals ook een plek waar artiesten in opleiding de kans krijgen zich te laten zien. Zo zal jongleur Antonio laten zien dat je met hoeden veel meer kan doen dan dragen op je hoofd, balanceert Berl op een wel hele hoge ladder, zwaait Larissa door de tent in een ring, zal Nia hoelahoepen als geen ander en klimt Maria naar de nok van tent. Daarnaast is natuurlijk Jasper in de piste te zien als spreekstalmeester en rijden er nog jongeren mee van circusscholen uit Nederland om te helpen bij de kinderkaravaan en kaartverkoop.

 

Koop je kaartje

Kaarten zijn te koop op de website van Circus Snor. De voorstelling duurt 2 uur.

De Buytenhof

Rhoonse Lente Buijtenland van Rhoon

Boerderijwinkel

Boerderijwinkel Buytenhof