Herfstkookworkshop bij De Buytenhof

Doe mee met een Herfstkookworkshop op zorgboerderij de Buytenhof onder begeleiding van herborist & kok Judith Stivaktas-Homburg en proef de smaken van de Herfst!

 

Pompoenen De Buytenhof

Een hoofdgerecht met ingrediënten van het seizoen van de Buytenhof in de Dutch oven, dit is een unieke beleving lekker buiten in het veld gezamenlijk van de buitenlucht en heerlijke geuren genieten.

Praktische informatie

De workshops beginnen met een wandeling waarbij je zelf kruiden plukt, tamme kastanjes en walnoten verzamelt. Vervolgens ga je onder begeleiding aan de slag en maken jullie met heerlijke ingrediënten van het seizoen de volgende gerechtjes:

  • Voorafje: een heerlijke wildpluk kruidenboter
  • Voorgerecht: burrata met wildpluk, rode biet, bosui en walnoten
  • Hoofdgerecht in de Dutch oven: Linzencurry met pompoen, pastinaak, knolselderij, ui, knoflook, tomaat en specerijen
  • Nagerecht: gepofte tamme kastanje met mascarponeroom en peer
  • De workshop is inclusief onbeperkt kruidenthee/water

Wil je mee? Reserveer een tijdvak op de website van De Buytenhof.

Wil jij elke maand Buijtengewoon nieuws in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Pompoenen

Pompoenen

Verkooppunten

Boerderijwinkel Buytenhof

De polder

Dag van de biodiversiteit Rotterdam