OpdeSup is op zoek naar suppers met en zonder ervaring

Suppen is populair en een vrij gemakkelijke sport om te leren. Maar hoe begin je? Marjan van Verre is een fanatieke supper en organiseert sup-dagen voor liefhebbers met of zonder ervaring. Vanaf 17 mei kun je op 7 vrijdagochtenden mee met OpdeSup!

Marjan: "En als kers op de taart, worden de laatste twee lessen omgetoverd tot adembenemende SUP-tours, een ervaring die je niet mag missen! Vraag het de oud deelnemers maar."

Dus heb je zin in een fun activiteit in de buitenlucht waarbij je oplaadt, je hoofd leegmaakt, plezier je hebt en geniet? Samen met een groep van 8 deelnemers sup je vanuit Portland-Rhoon.

 

OpdeSup suppen
OpdeSup suppen

Wat staat je te wachten?

  • Een mix van ontspanning, inspanning en avontuur op het water, waarbij je niet alleen je lichaam traint, maar ook je geest tot rust brengt.
  • Verbeter je algehele conditie terwijl je geniet van de verkwikkende buitenlucht, balancerend op je SUP-board.
  • Omarm de serene rust van het water terwijl je onder begeleiding door adembenemende omgevingen van de Koedoodseplas en de Blauwe Verbinding peddelt.
  • Laat je geest tot rust komen en kom in contact met je lichaam. Als vitaliteitscoach verweef ik mindful technieken met suppen.
  • Leer de basisbeginselen van suppen. Zelfs als je nog nooit eerder op een board hebt gestaan. We beginnen bij het begin.
  • Of verbeter je techniek en verken samen met enthousiaste nieuwe wateren vanuit Rhoon-Portland.
  • Ontmoet nieuwe mensen die dezelfde passie voor suppen delen en bouw nieuwe vriendschappen op!

Praktische informatie

Reserveer je supdagen via www.opdesup.fun. Voor vragen kunt u mailen naar info@opdesup.fun.

suppen suples

Wil jij elke maand Buijtengewoon nieuws in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Verkooppunten

Boerderijwinkel Buytenhof

De polder

Dag van de biodiversiteit Rotterdam