Maak een duurzame krans van wilgentenen

Bij De Carnisse Grienden zijn ze creatief met wilgentakken. Op donderdag 7 maart is er een workshop kransvlechten. Voor een natuurlijke, duurzame krans gebruik je de wilgentenen die in de Grienden te vinden te vinden zijn!

Lampionnenwandeling door grienden Buijtenland van Rhoon

Workshop

Voor takken wordt gezorgd. Het enige wat je mee moet nemen is een goede snoeischaar om de takken op maat te knippen. Je gaat een krans maken zonder versiering en die kun je thuis naar eigen idee afmaken. Op internet en in tijdschriften zijn daar veel voorbeelden van te vinden, bijvoorbeeld van een vrolijke voorjaarskrans of een exemplaar met voer voor de vogels.

De workshop duurt van 10.00 tot circa 12.00 uur en wordt gegeven in ons verenigingsgebouw De Kopstoof, het houten gebouw naast de ingang van de Rhoonse jachthaven, schuin tegenover grand café Abel. Voor koffie en thee wordt gezorgd.

Voor leden is de excursie gratis, zij hebben voorrang bij inschrijving. Niet-leden betalen € 5,00. Bij het aangaan van het lidmaatschap van de vereniging vervalt dit bedrag en betaalt men € 10,00 contributie per jaar.

Meld je dan aan via: activiteiten@carnissegrienden.nl onder vermelding van je telefoonnummer.

de grienden

Wil jij elke maand Buijtengewoon nieuws in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

De Grienden

Rhoonse Grienden herfstwandeling

Verkooppunten

Boerderijwinkel Buytenhof