Lokale & duurzame kerstcadeaus uit het Buijtenland van Rhoon

Ben je op zoek naar een duurzaam en lokaal kerstpakket uit Rotterdam en omgeving? Verschillende ondernemers die werken met producten uit het Buijtenland van Rhoon zoals De Buytenhof en De Boulanger hebben een breed aanbod van kerstcadeaus en kerstpakketten met de natuurinclusieve producten van de boeren uit de polder. Een cadeau voor ieder budget.

Lekker van Buijten!

kerstcadeaus Buijtenland van Rhoon

1. De Buytenhof

De zorggasten, vrijwilligers en medewerkers werken bij De Buytenhof samen aan duurzame kerstgeschenken.

De geschenkenkoorts bij zorgboerderij De Buytenhof is al op gang. Vrijwilligers halen de kistjes en producten op en de zorggasten zijn gestart met het inpakken van talloze lekkernijen van lokale leveranciers. Alles voor een vrolijke kerst.

In de kerstgeschenken zitten Buytenhof fruitsappen, stoofperen, kerstkoekjes of huttentutolie. De pakketten zijn flexibel samen te stellen, zo kunnen er bijvoorbeeld ook andere producten uit de regio in.

kerstgeschenken de buytenhof rhoon
kerstgeschenken de buytenhof rhoon

2. De Boulanger Rhoon: kerstpakkettenmarkt

Op zoek naar een origineel en ambachtelijk kerstpakket? Bij de Boulanger Rhoon introduceren ze 𝘿𝙚 𝘽𝙧𝙚𝙖𝙙𝙘𝙤𝙞𝙣. Hét betaalmiddel op De Kerstpakkettenmarkt voor zowel werkgever als werknemer.

Hoe gaat het in zijn werk?

Werkgever bestelt zakjes gevuld met De Breadcoins en bezoekt in de tweede week van december met werknemers de Kerstpakkettenmarkt in De Boulanger in Rhoon (Café). De Kerstpakkettenmarkt is food gerelateerd en lokale ondernemers staan hier met o.a. wijn/bier, chocolade, kaas, lokale producten, wild en (desem)broodproducten. Het is een besloten avond en iedereen is dus in de gelegenheid om d.m.v. het uitgeven van De Breadcoins bij de lokale ondernemers het perfecte Kerstpakket samen te stellen en direct mee naar huis te nemen. Uiteraard wordt er gezorgd voor een hapje en een drankje.

Interesse? Neem contact op met de boulanger via info@deboulanger.nl

De boulanger

De lekkerste kerstinkopen doe je op de Rotterdamse Oogst op het Noordplein in Rotterdam: bij de kraam van Gert van Herk en De Buytenhof!

Rotterdamse oogst
Lekker van Buijten

4. Lokaal bier & cider

Geef een flesje bier of bubbels cadeau. Bierbrouwers de Vaanbrouwers uit Barendrecht en brouwerij Vet & Lazy uit Rotterdam brouwen lokale bieren met graan uit het Buijtenland van Rhoon. Een leuk cadeau voor iedere bierliefhebber. Of geef je liever bubbels cadeau? De ciders van CiderCider zijn gemaakt met appels en peren van De Buytenhof. Een mooie fles met een verhaal, weinig voedselkilometers en een eerlijke prijs.

Vet & Lazy Buijtenland van Rhoon
De Boulanger Rhoon
De Boulanger Rhoon

Wil jij elke maand Buijtengewoon nieuws in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Wintergroente

paarse spruiten

Verkooppunten

Boerderijwinkel Buytenhof

Ontdek meer!

Struinroute