Lokale & duurzame kerstcadeaus uit het Buijtenland van Rhoon

Ben je op zoek naar een duurzaam en lokaal kerstpakket uit Rotterdam? Verschillende ondernemers die werken met producten uit het Buijtenland van Rhoon zoals De Buytenhof en De Boulanger hebben een breed aanbod van kerstcadeaus en kerstpakketten met de natuurinclusieve producten van de boeren uit de polder. Een cadeau voor ieder budget.

kerstcadeaus Buijtenland van Rhoon

1. De Buytenhof

De zorggasten, vrijwilligers en medewerkers werken bij De Buytenhof samen aan duurzame kerstgeschenken.

De geschenkenkoorts bij zorgboerderij De Buytenhof is al op gang. Vrijwilligers halen de kistjes en producten op en de zorggasten zijn gestart met het inpakken van talloze lekkernijen van lokale leveranciers. Alles voor een vrolijke kerst.

In de kerstgeschenken zitten Buytenhof fruitsappen, stoofperen, kerstkoekjes of huttentutolie. De pakketten zijn flexibel samen te stellen, zo kunnen er bijvoorbeeld ook andere producten uit de regio in.

kerstgeschenken de buytenhof rhoon
kerstgeschenken de buytenhof rhoon

2. De Boulanger Rhoon

Make it a DESEMber to remember! Ben je op zoek naar een bijzonder ambachtelijk kerstpakket of cadeau? De Boulanger in Rhoon heeft mooie gepersonaliseerde kerstdozen met o.a. speltcrackers, luxe Kerststol, Bienefeltjes (roomboterkoekjes volgens oud familierecept), roomboter amandelstaaf, een fles wijn, oliebollenmix of een zakje gecoate hazelnoten. Veel keus dus!

De boulanger

3. Duurzaam do-it-yourself kerstcadeau

Renee van Homemade with Green inspireert mensen om meer naar buiten te gaan, de natuur in om zich te verbazen met wat er allemaal te vinden valt. Op haar Instagram deelt ze leuke do-it-yourself cadeautjes, zoals duurzame vuurstarters (aanmaakblokjes) van dennenappels, brandbare natuurlijke producten en plantaardige was. Wil je geen cadeau maar een beleving geven? Kijk dan ook eens naar de kruidenwandelingen die Homemade with Green onder andere in het Buijtenland van Rhoon organiseert.

Homemade with green
Homemade with green

De lekkerste kerstinkopen doe je op de Rotterdamse Oogst op het Noordplein in Rotterdam: bij de kraam van Gert van Herk en De Buytenhof!

Rotterdamse oogst
Lekker van Buijten

4. Lokaal bier & cider

Geef een flesje bier of bubbels cadeau. Bierbrouwers de Vaanbrouwers uit Barendrecht en brouwerij Vet & Lazy uit Rotterdam brouwen lokale bieren met graan uit het Buijtenland van Rhoon. Een leuk cadeau voor iedere bierliefhebber. Of geef je liever bubbels cadeau? De ciders van CiderCider zijn gemaakt met appels en peren van De Buytenhof. Een mooie fles met een verhaal, weinig voedselkilometers en een eerlijke prijs.

Vet & Lazy Buijtenland van Rhoon
De Boulanger Rhoon
De Boulanger Rhoon

Wil jij elke maand Buijtengewoon nieuws in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Wintergroente

paarse spruiten

Verkooppunten

Boerderijwinkel Buytenhof

Ontdek meer!

Struinroute