Wat gaat er de komende tijd veranderen in het Buijtenland van Rhoon?

Het Buijtenland van Rhoon wordt een natuurinclusieve polder waar natuur, landbouw en recreatie hand in hand gaan. De plannen zijn opgeschreven in een Streefbeeld. Nu is het Streefbeeld verder uitgewerkt in het Streefbeeld Plus, van wandel- en ruiterroutes tot natuurvriendelijke oevers en flora-akkers.

Informatieavond Streefbeeld Plus

Ben je benieuwd naar of heb je vragen over het Streefbeeld Plus? De gebiedscoöperatie organiseert samen met twee van haar leden Vereniging Vrienden Polders Albrandswaard en Vereniging de Carnisse Grienden een informatieavond.

Tijdens de informatieavond op 7 april van 20:00 uur tot 21:15 uur zal het Streefbeeld Plus worden gepresenteerd en toegelicht. Vanaf 19:30 uur is er een informele inloop met algemene informatie over het gebied. Wil je hier ook bij zijn? Meld je dan aan voor de informatieavond door een e-mail te sturen naar info@buijtenland-van-rhoon.nl. Locatie: De Vlakkenburg, Essendijk 24, Rhoon

Blijf op de hoogte van Streefbeeld Plus

Wil je ook op de hoogte worden gehouden van de ontwikkelingen rondom Streefbeeld Plus en een uitnodiging ontvangen voor de volgende informatie-avond? Meld je dan aan via onderstaande link.